Activem el benestar
93.548.45.07

Serveis ABI llar

Els nostres serveis son integrals, personalitzats i en contínua revisió.

ABI Atemps
Aquesta modalitat es composa de qualsevol Pack ABI AMIDA + Temps d’Acompanyament Actiu

L’ Acompanyament Actiu és un dels pilars en els que es fonamenta ABI llar. ABI ATEMPS cobreix les necessitats bàsiques del dia a dia amb el suport, la motivació i l’acompanyament del nostre personal, dintre i fora de la llar, fent que tot el temps que estem junts sigui útil i efectiu per a la persona, quan necessita restar acompanyada durant unes hores al dia, durant les nits, o ser atesa de forma permanent.

Inclou:

 • Pack ABI AMIDA + Manteniment bàsic de la llar
 • Activitats cognitives i de lleure
 • Deambulació dintre de la llar i exercicis bàsics de manteniment
 • Mobilitzacions
 • Petites cures
 • Acompanyaments de passeig fora de la llar
 • Compra de l’avituallament bàsic del dia o setmanal
 • Realització de menjars i suport a la ingesta
ABI Assist
Acompanyem a la persona a visites mèdiques , Hospitals, Caps , CSS, a Casals o Centres de Dia. Assistència i acompanyaments a persones en Residències.
Assistència Sanitaria i Hospitalària : Assistència en l’Hospital i en Soci -Sanitaris( dia o nit).
Pal·liatius.
Assistència per accident , caiguda o malaltia temporal.

ABI Gestió

Acompanyament per realitzar gestions dintre de la xarxa social pública i gestions privades.

ABI Tranquil

Per sentir-se tranquil les 24 hores del dia ,els 365 dies de l’any, aportant una quota mensual, calculada envers les teves necessitats, i que et cobreix en casos d’urgències e imprevistos.

 • Asistencia en l’Hospital i en Soci -Sanitaris( dia o nit).
 • Pal·liatius.
 • Assistència per accident , caiguda o malaltia temporal.
ABI Net
Neteja i cura de la llar per gent gran i persones dependents.
Un dia laborable a la setmana, mati o tarda.
El servei es realitzarà en dia laborable, mati o tarda.
 • 4 hores seguides de neteja profunda de la llar: 280€. IVA inclòs ( Fins a 80 mº. Inclou servei de posar rentadora i estendre roba.
 • 4 hores seguides + 1 hora de servei de planxa: 335€. IVA inclòs

Assistència i Benestar Integrals per a la persona i els familiars

Els nostres serveis son integrals, personalitzats i en contínua revisió.

L’equip de professionals d’ABI llar incidim tant en l’àmbit de l’atenció a la persona com en el de la cura de la llar i aportem el suport necessari per realitzar totes aquelles activitats de la vida quotidiana que, bé per edat avançada, malaltia o la situació de dependència , ja no pot realitzar per si mateixa o bé necessita de recolzament físic i anímic per realitzar-les.

Estem en continua observació i dedicació per detectar l’aparició de qualsevol símptoma o canvi que pugui anar apareixent, prevenint així situacions de risc o de desatenció; actuem per frenar, en la mesura del possible, el deteriorament prematur i tractem a la persona de forma integral, incidint en tot el que pugui accelerar els internaments que no siguin desitjats e imprescindibles.

Assistim i ens dediquem a les persones que tenen restriccions de les seves capacitats físiques o psíquiques, malalties cròniques , malalties oncològiques, pal·liatius, malalties cognitives o l'Alzheimer.

A ABI llar sabem que, en ocasions, la persona necessitarà de motivació i suport educatiu per mantenir, aprendre o incorporar hàbits saludables a la seva vida com poden ser: acceptar una higiene corporal periòdica, gaudir dels recursos i de les relacions socials que hi hagi al seu entorn, fer activitats locomotores dins i fora del domicili, evitar l’estrès i eliminar o disminuir tot allò que sigui nociu per la salut com el tabac, l’alcohol i el mal humor.

Una de les nostres tasques és mantenir-nos informats d’aquelles activitats i actes socials dels quals pugui gaudir la persona que acompanyem, proposant tot allò que faci la seva vida més rica i fomenti el seu creixement personal.

Les relacions familiars, amicals o de veïns, de vegades es veuen afectades i s'acaba produint un distanciament degut a diferents causes. Una d’aquestes causes pot ser que la persona que pateix una restricció física o cognitiva , una malaltia crònica o dolor, no sempre està en disposició de visitar o ser visitada, ni tan sols de comunicar-se de la mateixa manera que ho havia fet fins ara.

Però hi ha moments i estats per tot, així que propiciem trobades, converses telefòniques i interrelacions, ja que aporten sentit de familiaritat, de normalització de les situacions de dificultat i són precursores de millores en l’estat anímic i físic de qualsevol que les gaudeixi.

Moltes vegades, ser conscients que ja no podem fer el que fèiem abans, almenys tal i com ho fèiem, i que la nostra vida està en continua transformació, pot esdevenir en una situació dura o complicada d’assumir quan ens afecta de manera òbvia en la vida quotidiana i, sobretot, és un procés que cada ésser humà afronta de la millor manera que sap i pot.

Aquets canvis, principalment a la salut, provoquen en la persona i en els familiars la necessitat de prendre la decisió d'acollir a casa una persona desconeguda i de confiar-li el més preuat que tenim: nosaltres mateixos o un familiar que no pot valer-se per si mateix.

A ABI llar comprenem cadascuna de les situacions en les que podeu trobar-vos i us acompanyem en la presa de decisions i en situacions de canvi.

Entren a la vostra llar com un més de la família, propiciant la màxima autonomia de la persona i el màxim benestar del nucli familiar.

Suport a les tasques domèstiques, compres i preparació de menjars.

Donem suport en les activitats d’atenció directa a la persona i procurem mantenir un entorn net, confortable i segur.

Netegem tot allò que embrutem i mantenim en bon estat els espais on desenvolupem totes les activitat quotidianes.

Acompanyem la persona a fer les compres cada dia o un cop a la setmana i, segons la seva capacitat d’autonomia, fem de "pinxes" o preparem menjar saludables.

Els nostres serveis son integrals, personalitzats i en contínua revisió.

Control de l’alimentació i de la medicació.

“Que el menjar sigui la teva medecina i que la medecina sigui el teu aliment”

Hipocrates

Una persona sana és aquella que alimenta la seva ànima, convivint amb afectivitat i bon tracte, i que alimenta el seu cos amb productes que ajuden la seva salut.

A ABI llar eduquem i aconsellem per seguir una alimentació sana i equilibrada, respectant els gustos de la persona i ajudant-la perquè no abusi de res i gaudeixi de tot.

I controlem que prengui correctament la medicació i la dieta pautada per l’especialista.

Els nostres serveis son integrals, personalitzats i en contínua revisió.

Servei d’acompanyaments a visites mèdiques i d’esbarjo.

On anem avui?

Portem actualitzada l’agenda de visites mèdiques i us duem al metge de familia, a fer anàlisi de sang i a tot tipus de proves mèdiques i... també a fer un preciós passeig pel parc del costat o a veure un familiar o amistat.

Assistència Hospitalària.

El dia té 24 hores i, si bé als hospitals hi ha personal qualificat per atendre als nostres familiars ingressats , també poden ser necessàries estades de suport i acompanyament per part del nostre personal, diürnes i/ o nocturnes, així com en els trajectes de sortides i entrades.

Cura dels pacients pal·liatius.

El personal d’ ABI Llar té la qualitat humana necessària per assistir la persona durant el delicat temps de les cures pal·liatives i al fer el trànsit, tant a casa com a l’hospital.

Serveis de Benestar

“Mens sana in corpore sano”

Juvenal

Una ment sana en un cos sà és quelcom que tots volem i a ABI Llar també disposem de personal especialitzat en alleugerir tant el dolor físic com l’emocional. Aquets serveis: Reiki, Quiromassatge, Fisioteràpia, Podologia, Perruqueria, Psicologia, etc. es contracten per hores convingudes i es poden realitzar tant al domicili o com al Centre especialitzat.

Cura i neteja de la llar

El nostre personal, professionals de la neteja de la llar, treballa per hores convingudes i sanejant en profunditat, perquè doni gust de ser-hi a casa.

Venda i lloguer d’ajuts tècnics

Us aconsellem la manera més adequada per tal que la llar sigui un espai agradable i s’adapti a les necessitats del seus habitants.

Us proporcionem informació per adquirir o llogar els ajuts tècnics necessaris, com matalassos d’aire, grues, cadires de rodes, llits articulats, etc. així com en tot l’indispensable per tal de fer més còmoda i funcional la vida de la persona i del cuidador.

Qvitec ajudes técniques