Activem el benestar
93.548.45.07

Qui som

Hola!

Jo sóc la Núria, fundadora d’ABI llar Serveis Assistencials.

A l’any 2011 les circumstàncies de la vida em van portar a fer un voluntariat a una residència de Ripollet on la Directora, la Maria, em va obrir les portes amb generositat i on vaig acompanyar a Michel durant els últims mesos de la seva vida, i és precís anomenar-lo aquí ja que va ser ell el precursor de la meva vocació.

Des de llavors el meu recorregut m’ha ensenyat tant la part tècnica de la professió d’ atenció al domicili, com la part humana de les persones que necessiten de la ma d’una altra persona per poder viure el millor possible.

Desprès del Michel, va ser la Nati la que em va picar l’ullet i em vaig quedar uns anys col·laborant i aprenent a assistir tant física com anímicament a la Gent Gran d’aquella residència. Tots ells, els que hi són i els que van anar marxant, estan al meu cor i em van mostrar la quantitat de sensibilitat que es necessita per poder sentir les dificultats que travessen les persones que pateixen malalties que les fan dependents, persones que senten dolor, tenen una malaltia mental o han perdut la memòria i la referència de qui son.

Totes elles, sense excepció, han gaudit de dies bons i de moments de calma on l’alegria i el bon humor podem emergir quan el tracte és amable i de servei.

Fer de la meva vocació una professió i de la meva professió un empresa va ser un reclam de la pròpia vida.

ABI llar neix d’aquí, d’observar, de veure i de tenir el propòsit d’atendre a les persones que ho necessitin de la manera que volen ser tractades, procurant que puguin valer-se per si mateixos, en la mida del possible, amb respecte, professionalitat i tota la amabilitat que fa que qualsevol circumstància, per dura que sigui, es pugui prendre de la millor manera, acceptant els canvis i sabent rebre l’assistència necessària per la millor qualitat de vida en cada moment.

Aquest és el propòsit de tot l’equip d’ABI llar, que col·laborem amb molts altres professional dels Sector Sociosanitari i fer la nostra aportació al benestar de la persona i al de tot el nucli familiar.

A ABI llar som un equip de persones que treballem i ens adaptem a la situació física, cognitiva i anímica de la persona que acompanyem

Ens enfoquem en les seves capacitats i en proporcionar l’ASSITÈNCIA que afavoreixi la màxima autonomia de la persona, així com la seva permanència i integració dintre d’un entorn familiar i favorable, avocant la nostra experiència i professionalitat.

L’element que ens diferencia és que estem compromesos en que tot el temps que estem junts sigui útil, efectiu i actiu i s’ompli amb el màxim d’activitats bàsiques i lúdiques possibles que generin millores en la qualitat de vida de la persona.

El nostre equip de professionals treballa amb excel·lència, respecte i seguretat per propiciar el BENESTAR de la persona i de tot el nucli familiar, generant espais sans on gaudir i gaudir-vos.

Posem al vostre abast tots els nostres serveis, que s’adeqüen als vostres horaris, costums, preferències i necessitats , donat el suport necessari per continuar realitzant les activitats quotidianes de la vida diària, ja siguin funcionals, d’organització o de convivència, respectant i recolzant a la persona el temps necessari per acceptar els canvis que estan produint l’edat, la malaltia o qualsevol altra situació de dependència.

A ABI llar, fem una valoració en el teu propi domicili, de forma gratuïta, i INTEGRAL , per tal aportat solucions i participar de les decisions més adequades per a la persona i els familiars , descarregant de les petites i les grans dificultats del dia a dia, els 365 dies de l’any.